Contacte informació Cablered

Noticies

\r\n\r\nAISI 316 (es denomina 1.4401 segons EN 10088).\r\n\r\nAcer inoxidable austenític amb molibdè. Té excel·lent resistè...
\r\nEls cables inoxidables de seccions metàl·liques de 50 mm2 a 90 mm2 són un gran substitut del coure per als usos de ...
\r\n\r\n \r\nA Cablered som especialistes en la fabricació d’eslingues a mida. Podem subministrar eslingues fabricades...
\r\n \r\nEl tensor ràpid Cablered es caracteritza per estar fabricat en acer inoxidable AISI 316, que li confereix una...
\r\nAntigiratori: Aquests cables estan formats per dos o més capes de cordons, enrotllats en sentits diferents. D\'aquesta...
Contacto información Cablered

AISI 316 per a cables d’acer inoxidable

Acero inoxidable AISI 316

AISI 316 (es denomina 1.4401 segons EN 10088).

Acer inoxidable austenític amb molibdè. Té excel·lent resistència a la corrosió pràcticament enfront de qualsevol agent corrosiu en concentració elevada i fins a temperatures d’aproximadament 300″C. Es pot soldar fàcilment, però a les zones soldades s’ha de procedir a un recuit o aplicar una protecció adequada. No és templable Es pot endurir per deformació en fred (filferros). En estat no mecanitzat no té propietats magnètiques però amb la deformació en fred adquireix característiques magnetizables (són atrets per un imant) a mesura que augmenta la taxa de deformació.

Aplicacions. Indústria química. Indústria tèxtil. Indústria fotogràfica. Indústria de la pintura. Indústria de cautxú. Indústria farmacèutica. Indústria alimentosa. Indústria Lletera. Indústria de la carn. Indústria vitivinícola. Indústria del cotó. Construccions marítimes. Articles de filferros: malles, reixetes, armadures, canastres (per a pesca). És resistent en ambients marins ( presència de clorurs).

Cables inoxidables per a preses de terra

Cable acero inoxidable 1x19

Els cables inoxidables de seccions metàl·liques de 50 mm2 a 90 mm2 són un gran substitut del coure per als usos de preses de terra.

A causa dels nombrosos robatoris de coure que s’estan donant, l’acer inoxidable en forma de cables ha destacat com a substitut en aquestes aplicacions de preses de terra.

Tots els cables subministrats per Cablered estan fabricats en acer inoxidable AISI 316 i disposen d’una elevada relació entre diàmetre i secció metàl·lica.

Eslingues de cadena d’acer

eslinga cadena acero

 

A Cablered som especialistes en la fabricació d’eslingues a mida. Podem subministrar eslingues fabricades amb cadenes d’acer d’alta resistència segons la norma EN 818-1 i EN 818-4.

Aquestes eslingues es caracteritzen per una alta càrrega màxima d’utilització. Les eslinga poden tenir diverses configuracions, des d’1 a 4 ramals amb diversos accessoris que li permetran adaptar-se a les més variades situacions.

A Cablered els assessorarem en les millors opcions per a l’aplicació que necessiti.

Tensor ràpid inoxidable

tensor rápido inoxidabe

 

El tensor ràpid Cablered es caracteritza per estar fabricat en acer inoxidable AISI 316, que li confereix una gran resistència a la corrosió fins i tot en ambient salí, i per la rapidesa i facilitat en el seu muntatge.

En només 15 segons, el tensor manual ràpid, pot estar muntat i llest. Els tècnics de Cablered podran assessorar-lo en els seus muntatges i en els aspectes tècnics del tensor ràpid i recomanar el millor cable d’acer inoxidable que s’adapti a les seves necessitats. Aquest tensor ràpid manual és elegant, econòmic, resistent a la corrosió, ràpid i fàcil en el seu muntatge i flexible en les seves múltiples aplicacions

Cables d’acer antigiratoris

cables de acero antigiratorios

Antigiratori: Aquests cables estan formats per dos o més capes de cordons, enrotllats en sentits diferents. D’aquesta manera, els cordons compensen esforços i permeten  eliminar la tendència del cable a girar sobre si mateix, a causa de la tensió que sempre exerceix la càrrega suspesa.

El disseny geomètric del cable antigiratori és tal que els moments de forces en l’ànima i en els cordons externs es compensen entre ells sobre un ampli espectre de càrrega, de manera que fins i tot amb grans altures d’elevació el cable mai gira.